Новини

Захист курсових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 – 23 травня 2024 р. відбувся захист курсових робіт студентів групи ГРС-8 спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Захист курсових робіт проводився у формі презентації результатів досліджень студентів перед комісією у складі викладачів Кублінської І.А., Матвієнко Л.А., Гриньової О.В.

Зустріч студентів групи ТРГ-151 з практикуючим фахівцем шефом-кондитером ресторану «Terra Mare» Зубком Олександром

         22 травня 2024 року у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» відбулась зустріч студентів групи ТРГ-151 з шефом-кондитером ресторану   «Terra Mare» Зубком Олександром, який навчався у коледжі в групі ХТ-144 і зумів за декілька років піднятися кар’єрними сходинками до посади шефа-кондитера.

Олімпіада з дисципліни «Організація виробництва в ЗРГ»

         22 травня 2024 р. у ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" відбулася олімпіада з дисципліни «Організація виробництва в ЗРГ» серед студентів третього курсу спеціальності «Харчові технології», яку провели викладачі спеціальних дисциплін Безрученко О.М. і Демчук К.І.

         За перемогу змагалися 9 учасників груп ТРГ-151 і ТРГ-152. Майбутні фахівців із технологій ресторанного господарства мали можливість проявити себе у професійних навичках з вирішення виробничих ситуацій закладів ресторанного господарства.

КРУГЛИЙ СТІЛ: «ПРОБЛЕМИ ВИВЧЕННЯ ФІЛОЛОГІЇ ТА ПЕРЕКЛАДОЗНАВСТВА»

Напередодні Дня філолога у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» викладачами циклової комісії філології було організовано та проведено щорічний науковий захід, який сприяє розкриттю наукового потенціалу молоді та заохочує до нових пошуків та звершень –  засідання круглого столу  «Проблеми вивчення філології та перекладознавства».

Мандрівка англомовними країнами

      21.05.2024р. студенти  групи Ф-3 разом з керівником  Помазановою О.І. підготували та провели захід до Дня філолога, який  пройшов  у теплій атмосфері в бібліотеці серед книг, які зберігають стільки незвіданого.

ЦІКАВИНКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Англійська мова – одна з найпоширеніших мов світу, головна мова міжнародного спілкування. Ви знали, що приблизно кожна сьома людина на Землі розмовляє англійською? А що кожні дві години в англійській мові з’являється приблизно одне слово? А що більшість англійських слів починається з літери «s»? Про це та ще дуже багато цікавих фактів мали змогу дізнатись наші студенти-філологи на позанавчальному заході «Цікавинки англійської мови», що був організований 20 травня 2024 року викладачами іноземних мов Бондарчук А.А. та Радудік О.Є.

Конкурс: «Розкажи про свою спеціальність»

17 травня 2024 року було проведено конкурс: «Розкажи про свою спеціальність», де здобувачі освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємництво та торгівля», презентували свої відеоролики.
Студенти ознайомили своїх підписників з креативними, цікавими, захоплюючими відео, які яскраво описували їх навчання, бачення своєї професії та майбутньої роботи . Відео були розміщенні на платформі Tik-tok, Instagram, Facebook, де зібрали безліч позитивних коментарів та переглядів.

Інформаційний дайджест на тему: «Українські гроші»

17 травня 2024 року для студентів ІІ курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» проведено інформаційний дайджест на тему: «Українські гроші», під керівництвом викладача Дідової Я. А.

Захист виробничої практики зі спеціальності «Готельно- ресторанна справа»

16 травня 2024 р. відбувся захист звітів з виробничої практики студентами групи ГРС-8 спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Комісії в складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Кислинської І.І., керівників практики Кублінської І.А. та Матвієнко Л.А. презентовані звіти та індивідуальні завдання студентів.

Виробнича практика проходила протягом березня, травня 2024 р. у найкращих закладах ресторанного та готельного господарства м. Вінниці:
ГРК «Драйв-клуб», «Хутір», «Батерфляй», «Шахеризада», «Оптіма» тощо.

День БЖД та ЦЗ

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 14 травня 2024 року до Дня БЖД та ЦЗ була проведена цікава зустріч з волонтеркою, майстринею рукоділля і народної кухні Валентиною Погребняк і  вінницькою поеткою Галиною Фурса.