Онлайн-тренінг Юлією Білик начальником управління Держпродспоживслуби у Вінницькій області

         05.09. 2023 року викладачами Солоненко Л.М. та Величко Л.В. організовано онлайн-тренінг з Юлією Білик начальником Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Для студентів першого курсу напрямку підготовки «Підприємництво та торгівля» в рамках вивчення навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності».

         Гостя ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» ознайомила студентів про основне призначення. Головною метою діяльності, якого є реалізація державної політики у галузі державного нагляду за дотриманням «Про захист прав споживачів», «Про рекламу» та ін. Юлія Білик донесла інформацію про «Захист прав споживачів» на практиці, під час здійснення покупок на торговельних підприємствах та поділилася досвідом, як себе захистити під час торговельних маніпуляцій працівниками торгівлі та підприємцями. Під час онлайн-тренінгу студенти мали можливість попрацювати із чат-ботом, отримати відповіді на запропоновані питання ним та можливість краще засвоїти свої права та відстоювати їх.

         Щиро дякуємо Юлії Білик начальнику Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області за онлайн – тренінг, за досвід та цікаву та корисну інформацію.