02.06.16 р. відбулася олімпіада з дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства» для студентів ІІ курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції». В олімпіаді взяли участь 4 студенти з гр. ВП – 138 та 4 студенти з гр. ВП – 137, які найкраще засвоїли вивчений програмний матеріал та мають здібності до вирішення нестандартних завдань з дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства». Метою олімпіади є визначення якості підготовки молодших спеціалістів з напряму підготовки "Харчові технології та інженерія", активізації навчально-пізнавальної діяльності та розвитку вміння логічно мислити оперуючи понятійним апаратом дисципліни, вирішувати нестандартні завдання та ситуаційні задачі.
Максимальна кількість балів - 30 балів.
Переможці олімпіади:
І місце – Ільящук А. ( гр. – 137) – 28 балів;
ІІ місце - Кошова Н. ( гр. 137) – 23 бали; та Костишин Р. (гр. 138) – 23 бали;
ІІІ місце – Гуменюк В. (гр. 138) –16 балів.
Вітаємо переможців та дякуємо учасникам олімпіади: Швецю М., Любчик І., Васьківському Б., Килимчуку Д.