Одвічна загадка Шекспіра

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 2 травня викладачем іноземної мови Телячук Н.В. був організований мовно-літературний захід з нагоди 460-ї річниці від дня народження Вільяма Шекспіра зі студентами I курсу групи Ф-4 спеціальності 035 «Філологія». Видатний поет, письменник, драматург, який родився більш ніж 400 років тому в маленькому містечку, здається, ніби і не помирав ніколи. Адже Шекспір - це одне з чудес світу, яким не перестають дивуватися: історія рухається величезними кроками, змінюється образ планети, а людям усе ще потрібно те, що створив цей поет, відокремлений від нас декількома сторіччями.

Юні літературознавці коледжу взяли участь у захоплюючих вікторинах, слухали декламування сонет та переглядали фрагменти його найвідоміших презій, пʼєс та трагедій.

«All the world's a stage", and all the men and women merely players» - ці слова Шекспіра є актуальні і сьогодні, адже насправді у кожного в житті є своя роль яку потрібно успішно зіграти. Наша роль - наблизити перемогу, захистити та зберегти рідну Україну!