Майстерклас «Методи приготування коктейлів»

4 листопада 2024 року в рамках проведення тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи викладачем Матвієнко Л.А. організовано майстерклас «Методи приготування коктейлів»із запрошенням бармена ресторану «T-Bone» Матвієнка Данила. Програма заходу складалася із двох частин. У першій вступній теоретичній частині майстеркласу йшлося про основні принципи приготування коктейлів, а також розкрито секрети використання барних аксесуарів: шейкерів, джигерів, гейзерів і ложок у вигляді спіралі. Друга частина проходила за участю студентів, які готували коктейлі та мали можливість відчути себе барменами і використати свої знання на практиці.

В цілому, захід пройшов у дружній та невимушеній атмосфері, залишивши приємні враження як у студентів, так і у організаторів. Такі заходи не лише сприяють розвитку фахових вмінь, але й виховують у молоді повагу та любов до обраної професії, сприяють розвитку їхніх творчих та інтелектуальних здібностей.