Майбутні фахівці в гостях у виноробів: як народжується смак і якість

15.11.2024 р. у рамках у професійно-орієнтованої навчальної програми студенти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» із викладачами Величко Л.В. та Солоненко Л.М. здійснили пізнавальну гостьову лекцію на тему "Практичний досвід від виробника з виробництва вина та формування партнерських відносин на міжнародному рівні" на винний завод Гігішвілі.

Метою візиту було поглиблене ознайомлення з процесами виробництва вин та застосування отриманих знань у майбутній професійній діяльності.

Під час лекції-екскурсії представники заводу провели детальну презентацію виробництва, поділилися історією розвитку підприємства та розповіли про унікальні підходи, які використовуються в технологічному процесі виноробства. Студенти дізналися про кожен етап створення вина від збору винограду і первинної обробки до ферментації, витримки, розливу та пакування.

Особливу увагу було приділено високим стандартам якості та контролю, що забезпечують якість продукції та її відповідність міжнародним стандартам.

Студенти мали можливість побачити сучасне обладнання та інноваційні технології, які застосовуються для виготовлення вина, і спостерігати, як досвідчена команда виноробів, формує асортимент товарів відповідно до вимог сьогодення, що отримує високу оцінку, як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках.

Важливість таких лекцій-екскурсій для майбутніх спеціалістів є вагомим так, як дозволяють студентам на практиці ознайомитися з виробничими процесами, дізнатися більше про особливості продукції та здобути нові знання, щодо формування асортименту на підприємстві, які  допоможуть в професійному зростанні.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву  та колективу винного заводу Гігінеішвілі  за теплий, професійний супровід і цінний досвід для наших студентів.