7 листопада 2024 р. у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи викладачами Кублінською І.А. та Матвієнко Л.А. проведений кулінарний квест для студентів 1-2 курсів спеціальності «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».
Учасники заходу були поділені на команди та виконували заздалегідь підготовлені завдання квесту. Кожна команда отримала маршрутний лист, у якому були зазначені ключові станції, на яких майбутні фахівці виконували такі завдання:
- визначити сировину для виробництва продукції закладів ресторанного господарства;
- назвати страви етнічних кухонь;
- підібрати посуд для подавання страв та напоїв, згідно завдання;
- вгадати страву локальної кухні Вінницької області та України за її зображенням.
Модераторами квесту були студенти групи ТРГ-153: Мимоход Олександр та Дідусенко Дарина; групи ГРС-9: Тарасюк Анна, Умарова Софія, Шевченко Вероніка, які не лише стимулювали учасників квесту ефективно виконувати конкурсні завдання, але й активізували їх пізнавальну діяльність, сприяли формуванню інтересу до вивчення дисциплін професійного циклу.
Перемогу у квесті здобула команда групи ГРС-10, яка набрала найбільшу кількість балів.
Вітаємо переможців та учасників кулінарного квесту!