08 жовтня 2022 року в рамках тижня циклової комісії "Харчових технологій та готельно-ресторанної справи" викладачами Демчук К.І., Безрученко О.М. проведено круглий стіл на тему: "Якби директором ресторану був я..." Доповідачами на заході були здобувачі освіти четвертого курсу груп ХТ-147, ХТ-148 спеціальності "Харчові технології".
Метою заходу було залучення студентів до творчого переосмислення значення фахівця з харчових технологій в закладах ресторанного господарства.
Майбутні фахівці дослідили роботу закладів ресторанного господарства в сучасних умовах і
надали рекомендації для покращення їх функціонування, зокрема, втілення інновацій, оптимізація процесів надання послуг, автоматизація частини роботи персоналу, удосконалення логістичної складової в закладі.