Календар матеріалів

11 Листопад 2022

Зустріч із провідним фахівцем з інформаційної безпеки Яковенко Романом

В рамках проведення тематичних заходів до Міжнародного дня бухгалтера 10 жовтня 2022 року відбулася зустріч із провідним фахівцем з інформаційної безпеки Яковенко Романом. Організатором зустрічі була Горобець Людмила Володимирівна – викладач інформаційних технологій.
Учасниками обговорювалися актуальні питання безпечного використання інформації при веденні фінансово-господарської діяльності.

Майстер-клас «Приготування бенкетних закусок та десертів»

11 жовтня 2022 року в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи викладачем Кублінською І. А. разом зі студентами гр. ХТ-148 Рябошапко А., Пославською М., Радіончиком С. проведено майстер-клас по приготуванню бенкетних закусок та десертів. Організатори майстер-класу розповіли присутнім про специфіку роботи вінницьких закладів ресторанного господарства в умовах воєнного стану та запропонували технологію приготування «демократичних» закуски й десерту.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА

10 листопада 2022 року  було проведено виховні години у групах ОП-101 та ОП-102 з нагоди Міжнародного дня бухгалтера, яке  святкують цього дня у всьому світі. Дату святкування обрали невипадково, адже саме подія кінця 15 століття – 10 листопада 1494 року в Венеції, коли була опублікована книга Луки Пачолі «Все про арифметику, геометрію і пропорції», розпочала історію професії, що з’явилася 6 тисяч років тому. У книзі автор спробував підсумувати знання про математику того часу. Одна з глав називалася «Про рахунки та інші записи» і містила докладний виклад бухгалтерської справи Венеції.

Тренінг з надання першої домедичної допомоги "Збережи найцінніше"

10 жовтня 2022 року в рамках тижня циклової комісії "Харчових технологій та готельно-ресторанної справи" викладачами Мельник І.В., та Безрученко О.М. організовано та проведено тренінг з надання першої домедичної допомоги "Збережи найцінніше" за участю інструктора Primo Aid Shool м.Вінниці.
У тренінгу взяли участь здобувачі освіти 2 та 3 курсу спеціальності "Туризм", "Харчові технології", "Облік і оподаткування".

Лекція стейкголдера бухгалтера ресторану «Шахерезада» на тему «Бухгалтерський облік в закладах ресторанного господарства»

10 листопада відзначається Міжнародний день бухгалтера. Викладачем Кислинською І.І. на пару з дисципліни «Облік і звітність» була запрошена бухгалтер ГРК «Шахерезада» Вікторія Олександрівна Шелест. Вона розповіла про конкретні обов’язки бухгалтера в ресторані, як під час воєнного стану працює ресторан і допомагає Україні наближатися до Перемоги.
Здобувачі освіти ставили запитання, які їх цікавили, а також дякували за таку зустріч.