У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ», 29 листопада відбулася Міжвузівська науково-практична конференція «Інноваційні напрями розвитку вітчизняних харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу». Мета конференції: обмін ідеями та пропозиціями щодо використання сучасних технологій, устаткування, інгредієнтів у технології харчової продукції та ресторанній справі в умовах сьогодення; розробка практичних рекомендацій щодо вирішення питань розвитку та підвищення ефективності
функціонування підприємств харчової промисловості та готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану в Україні.
У конференції брали участь науковці, стейкголдери, викладачі та здобувачі освіти закладів вищої, фахової передвищої освіти та професійно-технічних училищ. Географія учасників конференції доволі широка: Чернівці, Ужгород, Краматорськ, Хмельницький, Суми і, звичайно, Вінниця. Спікери: Сергій Єгоров, Олег Грицишин, Наталія Степова, Наталія
Боцюра розповіли присутнім про специфіку роботи вінницьких закладів готельно-ресторанного господарства в умовах воєнного стану, шляхи подолання кризових явищ у бізнесі та інновації, які допомагають вінницьким підприємцям розвивати готельно-ресторанний бізнес в умовах сьогодення.