Гостьова лекція з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»

            Гостьова лекція з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» на тему «Організація роботи цехів» за участю запрошеного  шеф-кухаря ресторану  «Дебі» Ігоря Чемериса

         21 березня 2025 року відбулась гостьова лекція з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» на тему «Організація роботи цехів» у студентів спеціальності « Готельно-ресторанна справа» групи ГРС-10 за участю запрошеного  шеф-кухаря ресторану  «Дебі» Ігоря Чемериса, колишнього випускника групи ХТ-134. Захід проведено з ініціативи викладача технологічних дисциплін Демчук К.І. Метою зустрічі було ознайомити студентів з організацією роботи виробництва сучасного закладу ресторанного господарства та можливостями побудови власної успішної кар’єри випускника коледжу. На  занятті шеф-кухар розповів про організацію роботи доготівельних цехів  закладу, зокрема з особливостями розробки фірмових страв грузинської кухні. Під час заняття шеф-кухар презентував свої фірмові страви, які користуються попитом у споживачів. Студенти з цікавістю слухали інформацію, задавали питання і щиро дякували успішному випускнику коледжу.