Новини

Ознайомча екскурсія в ТМ «Караван»

25.09.2024р. Студенти групи ФБС-17 та керівник групи Надія Грищук побували з екскурсією на приватному підприємстві «Виробнича фірма «Панда», з виробництва безалкогольних напоїв та питної води ТМ «Караван».
Цікава подорож в режимі on line та of line збагатила знанієво-інформаційний капітал кожного відвідувача й залишила позитивні враження та емоції про бренд Вінниччини, що має визнання як в країнах Європейського Союзу, так і на теренах України, який в тренді починаючи з 1995 року й до сьогодні.

Майстер-клас “Виживання в критичних ситуаціях під час туристичних походів».

25 вересня у рамках тижня туризму викладач Марчук І.М. провів необхідний та практично спрямований майстер-клас «Виживання в критичних ситуаціях під час туристичних походів».
У туристичних походах доволі часто трапляються ситуації, коли життя людини
залежить від вміння діяти самостійно, неординарно, а інколи і всупереч здоровому глузду. Такі ситуації,
як правило, виникають внаслідок неправильних розрахунків,
недооцінки місцевості, переоцінки власних
можливостей, через необачність і необережність самих туристів тощо.

Квест середмістям Вінниці «Дослідники пам’яток»

Застосування квестів у навчальному процесі дозволяє формувати знання та вміння, досвід творчої діяльності та емоційно чутливе ставлення до світу. Квест може стати платформою для розкриття таланту, також він сприяє навичкам командної роботи, що є важливим для подальшої професійної діяльності фахівця туристичної сфери.

Optima Open Day

23 вересня 2024 року студенти групи ГРС-9 разом з викладачем Матвієнко Л. А. не пропустили свій шанс дізнатися більше про гостинність та отримати інформацію, як побудувати успішну кар'єру від професіоналів готельно-ресторанної справи - компанії Optima Hotel & Resorts. Так, найбільша українська мережа готелів компанія Optima Hotel & Resorts запросила студентів коледжу на Всеукраїнський студентський День відкритих дверей, щоб ближче познайомити студентів зі сферою гостинності, розповісти про тенденції та інновації у готельному бізнесі.

В рамках заходу проведено:

ТИЖДЕНЬ ТУРИЗМУ стартував!

У 2024 році Всесвітня туристична організація проголосила тему Дня туризму – «Туризм заради миру!». Для сучасної України – це чудове гасло є особливо важливим. Подорожі цікавлять не тільки майбутніх фахівців туристичної сфери, адже мандри – це вид відпочинку, це спосіб розвитку особистості, підняття рівня освіченості людини.

ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» ДО ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ»

19 вересня 2024 року відбулася екскурсія студентів групи ТРГ - 151 до ДП «Вінницястандартметрологія» у м.Вінниці, Вінницької області.

Студенти ознайомилися з роботою підприємства в цікавій, пізнавальній формі. Екскурсію проводила Нітецька Любов Миколаївна, начальник відділу ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ».

Спартакіада стартувала

Легка атлетика – це олімпійський вид спорту, який об’єднує  спортивні дисципліни, що включають у себе змагання з бігу, стрибків, метання та спортивної ходьби. Її ще називають «королевою спорту», оскільки вона є одним з найстаріших видів спорту і має велику популярність в усьому світі. Одним із розповсюджених видів легкої атлетики є крос.

СТЕЖКАМИ ВЕЛИКОГО СОНЦЕПОКЛОННИКА

Цьогоріч 17 вересня видатному українському письменнику Михайлові Коцюбинському —160. У своїх творах  наш земляк завжди закликав свій народ до об’єднання та збереження національної ідентичності.  Друзі називали його Соняхом, бо понад усе він любив сонце, квіти і дітей. 

Заходи до Дня фізичної культури та спорту

Щорічно в Україні в другу суботу вересня відзначається День фізичної культури та спорту. У 2024 році цей день припав на 14 вересня. У цю дату проводять різні заходи, орієнтовані на підтримку здоров’я тіла й духу.

Бесіда з теми: "Збереження репродуктивного здоров'я молоді "

10 вересня 2024 року проведено зустріч студенток ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" із завідувачкою «Клініки, дружньої до молоді» КНП "ВМЛК "ЦМтаД" Медяною Іриною Іванівною. Завідувачка клініки розповіла про правила здорового способу життя підлітків. Також пояснила, що молодим людям, які будуть звертатись до клініки, колектив закладу гарантує повну конфіденційність. У клініці молоді люди зможуть отримати консультацію гінеколога, психолога, підліткового лікаря та дерматолога.