70 років успіху КНТЕУ: "Працюємо для нинішнього та майбутнього поколінь"

19 жовтня 2016 року в КНТЕУ відбулись святкові заходи, присвячені 70-річному ювілею з дня заснування університету. В урочистостях взяла участь і делегація коледжу. До її складу ввійшли: директор коледжу Балицька Валентина Євгеніївна та представники студентства Дичук Дарина та Гудзь Артем.

Студенти усіх підрозділів та факультетів вітали радісними вигуками ректора, своїх деканів та керівників відокремлених структурних підрозділів. Вражаючий флеш-моб у виконанні запального студентства зарядив усіх учасників та гостей свята яскравим настроєм.

На свято завітала перший ректор КНТЕУ, легендарна особистість – Тамара Іванівна Скирда. Отримавши з рук ректора почесну відзнаку КНТЕУ «Гідному шани», Тамара Іванівна зі сльозами на очах пригадала величні сторінки становлення та розвитку першого у тодішньому УРСР торговельного вищого навчального закладу. Наприкінці своєї надзвичайно цікавої розповіді перший ректор побажала університету всього найкращого та завершила свій виступ власними віршованими рядками: «На щастя, на долю, на довгі щасливі і мирні літа!».

Почесними гостями свята стали представники державних установ, відомств, громадських організацій та об'єднань.