Календар матеріалів

27 Жовтень 2016

Урок мужності «Герої нашої землі»

27.10.2016р. викладач історії Шмалій Л.І. в групі ТО-2 провела позанавчальний захід з теми: «Герої нашої землі». Студенти здійснили цікаву подорож по вулицях м. Вінниці, які названі іменами відважних воїнів-земляків. Згадані  імена і подвиги героїв.

Наголошували, що джерелом бойової відваги бійців була любов до Батьківщини, своєї рідної землі. Хоробрість і відвага, стійкість і мужність, самовідданість і готовність до самопожертвування в ім’я перемоги були основними цінностями для героїв.

Інноваційні технології маркетингу в готельно-ресторанному бізнесі

В рамках проведення тижня маркетингу 24.10.2016 року в групі РО-2, під керівництвом викладача Солоненко Л.М. проведена лекція з теми «Маркетингові інноваційні технології бізнесу» з дисципліни «Основи маркетингу» на лекційному занятті обговорювалось інтенсивне використання інноваційних технологій маркетингу на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.  Студентам слухачам була представлена сучасна цікава, змістовна інформація, про значення та застосування зарубіжних та вітчизняних маркетингових комунікацій

В рамках проведення Європейських днів торгівлі 24.10.2016 року в групі РО-2 під керівництвом викладача Солоненко Л.М. проведена лекція на тему «Маркетингові інноваційні технології бізнесу» з дисципліни «Основи маркетингу». На занятті обговорювалось інтенсивне використання інноваційних технологій маркетингу на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Студентам-слухачам представлена сучасна інформація, про значення та застосування зарубіжних та вітчизняних маркетингових комунікаційних інновацій в готельно-ресторанній справі.

Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС

24.10.16 в групі ТК-77 викладач Бевза С.С. провела лекцію присвячену Європейським дням торгівлі з теми «Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС». Розглядались питання з гармонізації Українського та Європейського харчового законодавства та відповідність діяльності українських контрольних органів з безпечності харчових продуктів Європейським вимогам щодо діяльності таких органів.

24.10.16 в групі ТК-77 викладач Бевза С.С. провела лекцію присвячену Європейським дням торгівлі з теми: «Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС», на якій розглянуті питання з гармонізації українського та європейського харчового законодавства та відповідність діяльності українських контролюючих органів з безпечності харчових продуктів європейським вимогам щодо діяльності таких органів.

«Все пам’ятає батьківська земля і грім гранат, і визволення день».

В рамках відзначення 72-ї річниці визволення України від фашистських загарбників в коледжі проведена година мужності і пам’яті.
Мета заходу: поглибити знання студентів з історії Другої світової війни, формувати почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого.
Студенти переглянули відеофільм «Україна в полум’ї війни», ознайомилися зі спогадами героїв-фронтовиків та вшанували пам'ять загиблих за свободу і незалежність Батьківщини.