У ВТЕКоледжі КНТЕУ відбулося онлайн-засідання педагогічної ради

12 листопада 2020 року у ВТЕК КНТЕУ відбулося засідання педагогічної ради на онлайн-платформі ZOOM.
Розглянуті актуальні питання освітньої діяльності коледжу:
1. Організація науково-дослідницької роботи викладачів та студентів коледжу; затвердження звіту з НДР за 2020 рік.
2. Стан охорони праці, безпеки життєдіяльності, цивільного захисту в закладі.
3. Аналіз актуальних питань дистанційного навчання студентів
Аналіз результатів науково-дослідної роботи коледжу зробила заступник директора з навчальної роботи, кандидат економічних наук, Н.М.Тімошенко. Презентація доповіді демонструвала порівняльні таблиці звітів 2019 та 2020 років. Показники були на користь 2020 року, вони показували очевидну позитивну динаміку участі викладачів у наукових заходах, наукових публікацій, в тому числі виданнях, що відносяться до наукометричних баз даних; проведення десятків наукових заходів в коледжі; видання навчально-методичних посібників; залучення студентів до НДР тощо. Приємно ще й те, що всі показники зросли вдвічі, не дивлячись на карантинні умови.
Пугач Ю.П., інженер з охорони праці та БЖД, проаналізував стан охорони праці, безпеки життєдіяльності, цивільного захисту в закладі. Висновок очевидний - всі показники відповідають нормативно-правовим вимогам
За ініціативи директора коледжу О.О.Волинець, кандидата економічних наук, доцента, обговорили також актуальні питання дистанційного навчання студентів: організація занять на онлайн-платформі ZOOM; робота в Google Classroom; особливості організації відпрацювань лабораторних робіт для окремих груп студентів; досягнення та проблеми. Відзначили, що як і навесні, так і нині дистанційне навчання проходить системно та результативно.