Перемога у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

17 квітня 2017 року на базі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу та туризму відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Виробництво харчової продукції», в якій взяли участь 28 найуспішніших та найздібніших майбутніх молодших спеціалістів галузі зі всієї України.
Бронзовим призером олімпіади стала студентка гр. ВП-137 Любчик Ірина, яка виявила ґрунтовні знання не лише з технології виробництва кулінарної продукції, але й хімії, товарознавства харчових продуктів, процесів і апаратів харчових виробництв. Ірина була нагороджена кубком переможця ІІІ ступеня, дипломом та цінними призами від організаторів олімпіади.
«Приємно, коли твоя праця отримує гідну нагороду, - відмітила Ірина, - мені було цікаво готуватися до даної олімпіади під керівництвом викладачів коледжу, зокрема, Бондар М.М., Демчук К.І., Бевзи С.С., Бас О.П., Кавун Ж.А., Кублінської І.А., дякую за їх професіоналізм та віру в мої сили і знання».
Бажаємо Любчик Ірині подальших перемог та професійних звершень, пишаємося нашої розумницею!