Методрада у ВТЕКоледжі про дистанційне навчання

3 травня 2020 року на платформі Zoom відбулося засідання методичної ради ВТЕКоледжу, присвяченої організації дистанційного навчання. Актуальними стали питання: 
1. Форми, методи, технології в організації дистанційного навчання в коледжі.
2. Результативність дистанційної співпраці викладачів та студентів.
3. Документальне оформлення семестрового навчання з врахуванням віддаленої роботи на карантині.
4. Аналіз онлайн-анкетування студентів щодо дистанційного навчання.
5. Завдання педагогічному колективу на наступний період карантинних вимог: організація заліково-екзаменаційної сесії, формат підсумкової атестації випускників, підготовка до ЗНО та завершення навчального року.
Позитивними результатами стали: 100% охоплення студентів дистанційною роботою з дисциплін, проходження практики, захисті курсових робіт. Відзначили, що активність здобувачів освіти, якість та змістовність виконаних ними завдань стали свідченням грамотної організації віддаленого навчання, правильно підібраним методикам до кожного предмета. Це - робота в гуглкласрум, проведення занять у режимі відео конференцій на платформі Zoom, постійний зворотний зв'язок зі студентами та батьками. 
Особливою приємністю стали відгуки студентів про те, що вони вдячні педагогічному колективу за можливість якісного та ефективного навчання у дистанційному режимі, за небайдужість викладачів і майже цілодобову роботу зі студентами, адже технічні можливості у окремих студентів обмежені, роботи й спілкування часто-густо переходили в вечірній або нічний час.
Було затверджено тимчасовий порядок заліково-екзаменаційної сесії у ІІ семестрі 2019/2020 н.р.
ПЕДАГОГІЧНИЙ КОЛЕКТИВ ВТЕКоледжу ПИШАЄТЬСЯ СВОЇМИ СТУДЕНТАМИ, ЗИЧИТЬ ЇМ ТА ЇХ РОДИНАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я !