ІНТЕРАКТИВНА ГРА «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

8 листопада 2022 року до Дня української писемності та мови у  ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» під керівництвом викладачів української мови та літератури проведено профорієнтаційний захід-гру «Що? Де? Коли?». Метою цієї гри було розширити знання з української мови та літератури, розвивати логічне мислення, вміння чітко висловлювати думку та аргументувати власну позицію, а також знаходити виходи зі складних ситуацій.

Учасники правильно та швидко виконували завдання п’яти раундів і супер-фіналу, зокрема співставляли твори українських письменників та буктрейлери, відгадували фразеологізми й пояснювали їхнє значення, розгадували ребуси. Найактивніші гравці: Шевченко Вероніка (ГРС-9), Петришина Вікторія (ФБС-14), Гончарук Вікторія (ПТ-92), Умарова Софія (ГРС-9), Чуй Аліна (ГРС-9). Командна гра ще більше здружила юних інтелектуалів, адже було велике бажання перемогти та удосконалити знання з української мови та літератури.

Тому утверджуймо імідж високоосвіченої української нації та плекаймо неоціненний скарб – нашу мову. Адже лише любов до власної історії, примноження культурної спадщини свого народу є основами морального та духовного розвитку молодого покоління!