GLOBAL PROBLEMS OF NOWADAYS

GLOBAL PROBLEMS OF NOWADAYS

Знання однієї мови дозволяє вам увійти в коридор життя, двох мов – відкриває вам усі двері у цьому коридорі.

Франк Сміт

Знати багато мов - значить мати багато ключів до одного замка. Вольтер

20 березня 2015р. студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу брали участь в студентській науковій конференції з теми «Глобальні проблеми сучасності» в Київському національному торговельно-економічному університеті.

В умовах глобалізації, вивчення мов стає потужним знаряддям у процесі підготовки до ефективного функціонування на сучасному ринку праці.

Кафедра сучасних європейських мов Київського національного торговельно-економічного університету, заохочуючи інтерес студентів до опанування іноземних мов, організовує олімпіади, круглі столи, студентські науково-практичні конференції, літературні вечори та запрошує всіх бажаючих до співпраці та спілкування.

Викладачі циклової комісії нашого коледжу відгукнулись на запрошення та підготували студентів продемонструвати вже набуті знання та розширити нові горизонти. Старший викладач університету Розум Антоніна Петрівна радо зустріла нас в університетських стінах, де панує атмосфера затишку та науки.

Виступи та доповіді наших студентів були настільки вдалими, добре вивченими, досконало підготовленими, науковими, цікавими, що не змогли залишити байдужими ні слухачів-студентів, ні  викладачів-журі. Тому результати є такими:

-         I місце – студентка II курсу групи Ф-6 Побережна Вікторія;

-         II місце – студентка III курсу групи БО-90 Зубрицька Марина;

-         III місце – студент III курсу групи Ф-5 Подорожняк Ярослав;

-         сертифікат учасника – студентка II курсу групи ТК-73 Щербацька Катерина.

Бажаємо учасникам і надалі залишатися активними та завзятими, творити та досягати успіхів!!!

Всім студентам коледжу - вільного спілкування без кордонів!!! Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі. А володіння іноземною мовою – вже не дивовижна навичка, а необхідність.