Склад ц/к: голова комісії – Буняк Н.А. (викладач-методист, спеціаліст вищої категорії), Кублінська І.А. (викладач митодист, спеціаліст вищої категорії), Бондар М.М. (спеціаліст вищої категорії), Демчук К.І. (спеціаліст І категорії), Захарчук М.С. (спеціаліст вищої категорії), Безрученко О.М., Матвієнко Л.А (спеціаліст ІІ категорії)., Гриньова О.В.
Голова ц/к – Буняк Ніна Анатоліївна
Буняк Н.А. – у 1987 році закінчила Київський торгово – економічний інститут за спеціальністю «Технологія і організація громадського харчування».
В коледжі на посаді викладача дисциплін професійного спрямування спеціальності «Виробництво харчової продукції» працює з 2009 року.
У 2017 році отримала кваліфікаційну категорію "викладач-методист".
Дисципліни, які викладаються на цикловій комісії: технологія виробництва кулінарної продукції, організація виробництва в закладах ресторанного господарства, основи стандартизації та контролю якості продукції, організація обслуговування в закладах ресторанного господарства, основи барної справи, основи підприємницької та управлінської діяльності, технологія борошняних кондитерських виробів, сучасна українська кухня, охорона праці, БЖД, процеси і апарати харчових виробництв, технічне креслення, організація туристичного обслуговування, рекреаційна географія, історія туризму, організація готельного обслуговування.
Методична проблема, над якою працює ц/к: впровадження сучасних методів навчання, які б забезпечили єдність теоретичної та практичної підготовки для формування конкурентноздатного спеціаліста на ринку праці.
Основні завдання ц/к:
- Забезпечити програмне засвоєння студентами навчальних дисциплін ;
- Розвивати здібності та зацікавленість студентів у вивченні дисциплін професійного циклу; сприяти розвитку творчої активності студентів; виховувати навички самостійної роботи з метою розвитку потреб у самоосвіті;
- Підвищувати професійний рівень викладачів шляхом застосування новітніх педагогічних технологій.
Заходи, які проводить циклова комісія: викладачі проводять відкриті заняття і конференції та круглі столи; беруть участь в міських, обласних та республіканських фахових конкурсах і виставках. Є постійними учасниками та неодноразовими переможцями Міжнародного кулінарного фестивалю "BestCookFest" ( організатор Український кулінарний союз) та " Кращий кухар-юніор Поділля". Організовують та проводять цікаві позанавчальні професійно-орієнтовані виховні заходи: майстер-класи, флеш-моби, квести, екскурсії до найуспішніших підприємств міста.