Календар матеріалів

15 Лютий 2023

«Фізика і лірика»

14 лютого 2023 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» викладачем Косминою О.Л. було проведено позанавчальний захід «Фізика і лірика» для студентів групи ТРГ-153.
Метою заходу було показати студентам, що фізика не нудний предмет, а навпаки, цікавий і захоплюючий. Захід було проведено у День святого Валентина, щоб довести, що навіть відомі вчені-фізики закохувались і це сприяло розвитку науки і новим винаходам, адже кохання прекрасне почуття, яке надає «крила».

На крилах любові

14 лютого 2023 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж» відзначали День закоханих.
В навчальному корпусі проведено низку виховних годин та позаурочних заходів, створено тематичну фотозону. А в гуртожитку №1 відбулася конкурсно-розважальна програма «Творчі та закохані». У конкурсах змагалися між собою імпровізовані пари, які виборювали звання «Валентин та Валентина вечора».
Студенти із задоволенням розважались і зізнавались у коханні друзям.
Вітаємо з Днем закоханих! Кохайте та будьте коханими у мирній Україні!

Відкриті практичні заняття з математики

13.02.2023 р. викладачами математики Гуменчук М.П. та Савенко М.А. в рамках тижня цк математики та інформатики були проведені відкриті заняття в групах ОП-103 та ТРГ -151 з теми "Повторення розв'язання алгебраїчних рівнянь".

Викладачі продемонстрували високий рівень володіння навчальним матеріалом та методикою викладання предмету. Були застосовані різні форми і методи роботи під час заняття.

Відкрите лекційне заняття з теми "Означення логарифма. Найпростіші логарифмічне рівняння"

14.02.2023 р викладачем Сачок А.М. у групі ФБС-15 було проведено відкрите лекційне заняття з теми "Означення логарифма. Найпростіші логарифмічні рівняння". 

Педагог продемонстрував високий рівень володіння темою. У процесі викладання матеріалу були застосовані різні методи, форми та прийоми роботи: елементи випереджувального навчання, математична вікторина, евристична бесіда, дослідницький метод.
Сачок А.М. цікаво і доступно викладала лекційний матеріал та вдало підібрала форми і методи роботи студентів під час заняття.

«Серцю властиво любити»

14 лютого у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» група Т-8 разом із керівником Павлюк Л.Д. провели відкриту виховну годину «Серцю властиво любити» або День святого Валентина - свято всіх, хто закоханий, і тих, хто усе ще шукає любов. Католики визнають святого Валентина як заступника закоханих.