Календар матеріалів

22 Вересень 2021

КНИГА –ДЖЕРЕЛО ЗНАНЬ

21 вересня 2021р. на екскурсію у Вінницьку обласну універсальну наукову бібліотеку ім. К. А. Тімірязєва завітали студенти групи ХТ-147 ВСП «ВТЕФК КНТЕУ». Фахівці бібліотеки ознайомили студентську молодь з історією бібліотеки та сучасними інформаційними можливостями найбільшої книгозбірні області. Студенти пройшли залами бібліотеки, відвідали абонемент, ознайомилися з книжковими виставками.

 

 

Виховний захід з теми: «Хай буде мир на всій землі»

Для більшості людей планети Земля, мир – це повсякденна реальність: діти ідуть до школи,студенти до коледжів,університетів, дорослі на роботу, навкруги панує спокій та безтурботність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру може ніхто особливо й не помічати.

Змагання з легкоатлетичного кросу

16.09.2021 року в програмі внутрішньоколеджної  Спартакіади серед навчальних груп  на міському пляжу по вулиці Гонти відбулися змагання з легкоатлетичного кросу, за підсумками яких відбувся відбір кращих легкоатлетів для виступу за збірну команду коледжу в обласних змаганнях серед закладів передвищої фахової освіти. Загалом в змаганнях взяли участь близько 60 студентів зі всіх курсів, кожен з яких прагнув здобути перемогу в забігах.

Переможцями та призерами змагань стали:

серед юнаків

Засідання методичної ради ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»

16 вересня 2021 року відбулося засідання методичної ради, на якому були затверджені документи та ухвалені відповідні рішення згідно порядку денного:

1.    Затвердження плану роботи методичної ради, школи педагогічної майстерності

2.    Про стан підготовки навчально-методичної документації до нового навчального року.

3. Затвердження кандидатур викладачів на узагальнення передового педагогічного досвіду та підготовки портфоліо у 2021-2022 н.р.

4. Про апробацію методичних розробок викладачів.