Календар матеріалів

18 Березень 2021

Виховний захід до річниці визволення Вінниці від нацистських загарбників

18.03.2021 р. у ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» викладачами Пащенко І.І., Павлюк Л.Д., Шмалій Л.І. проведено позанавчальний захід річниці визволення Вінниці від нацистських загарбників.
Захід проходив в режимі онлайн на платформі «Zoom Meeting», були запрошені студенти груп ХТ-149, ХТ-150, ФБС-13 та викладачі.

Участь у VІІ Всеукраїнській студентській наукові конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи»

18 березня 2021 року у Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася VІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи», в якій взяли участь студенти груп ХТ-145, ГРС-5 та Т-5 під керівництвом викладачів: Кублінської І.А., Матвієнко Л.А., Антонюк О.О.
Мета конференції: узагальнення наукових досліджень студентів з питань новітніх тенденцій і перспектив розвитку у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

ПІДСУМКИ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ, ПРИСВЯЧЕНОГО ДНЮ НАРОДЖЕННЯ Т.Г.ШЕВЧЕНКА

Викладачі циклової комісії європейських мов ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» (куратор Мельник О.А.) запровадили у березні мовно-літературний конкурс, присвячений Дню народження Т. Г. Шевченка. І цьогоріч 10 березня 2021 року о 09.00 до перегонів долучилися 21 конкурсант (реєструвалися не лише студенти 1 курсу коледжу, а й «усі, хто в серці українець»). Фіналістами стали лише 12 осіб. Роботи успішно пройшли перевірку на плагіат і були допущені до змагань. Тож, підсумок такий:
Перше місце – Аліна Давикоза (група ОП-101)

Усвідомлене споживання: як витрачати менше, а жити краще

18 березня 2021року у ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» відбувся диспут «Усвідомлене споживання: як витрачати менше, а жити краще». Захід організовано викладачем Трубляк Г.М. в рамках проведення Днів консюмеризму. Студенти гр.ХТ-147 Гладка Ольга, Мічієнко Анна, Бойченко Єлизавета, Сидорець Марія поділилися своїми лайфхаками раціональних витрат та обговорили актуальні виклики сьогодення:
• Як вести особистий бюджет
• Як економити на їжі, але при цьому їсти смачно
• Як економити на шопінгу і стильно виглядати
• Як цікаво подорожувати, але не на всі гроші