Календар матеріалів

13 Жовтень 2020

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.
13.10.2020 року викладачами Пугач Ю. П., Шмалій Л.І., Пащенко І.І. проведено виховну годину з теми: «Слава незламним захисникам» для студентів ГРС - 7, ФБС-13. Студенти взяли участь у покладанні квітів до Меморіалу Визволення (вул. Київська).

Бізнес Вінничини на шляху до європейських стандартів

13.10.2020 року в рамках Євпропейських днів торгівлі під керівництвом викладача Солоненко Л.М. проведено бліц-інфо з теми «Бізнес Вінничини на шляху до європейських стандартів». Студентка групи ПТ-85 Долюк Н. надала інформацію студентам групи ПТ-86 про стан бізнесу на Вінничині сільськогосподарської продукції, зокрема про експорт рослинних жирів, молочної продукції, зернових культур, та перспективи розвитку бізнесу на Вінничині з європейськими компаніями.

Українським споживачам-європейська якість харчових продуктів

13.10.2020 р. під керівництвом викладача Бевзи С.С. в групі ПТ-87 проведено бліц-інфо з теми «Українським споживачам-європейська якість харчових продуктів». Студентка групи ПТ-84 Ковальчук Ольга надала інформацію студентам про результати державних лабораторних експертиз молочних продуктів українських виробників і надала поради студентам, як розрізняти якісні, натуральні молочні продукти від підробки.

Відкрита виховна година «Моя Україна – вільна держава»

13.10 2020 року група ХТ-147 (керівник Трубляк Г.М.) провела відкриту виховну годину «Моя Україна – вільна держава».
Мета заходу: формування в молоді розуміння єдності та цілісності України, виховання любові до рідного краю, пробудження національної самосвідомості; розширення поняття про єдність, незалежність і суверенність нашої держави; розвиток у студентів бажання брати посильну участь у розбудові та зміцненні єдності нашої держави; почуття гордості за свій народ, країну, готовності здобувати якісну освіту і розумними справами збагачувати рідну землю.

Позанавчальний захід «Гармонізація українських стандартів до Європейських»

12 жовтня 2020 року в рамках Європейських днів торгівлі в Україні, в групах ФБС-13, ТХ-150 студенти 3 курсу Гуртовенко Валерія, Ящук Вероніка разом з викладачем Величко Л.В. провели позанавчальний захід з теми: «Гармонізація українських стандартів до Європейських». Під час заходу, студенти отримали інформацію, а саме: як проходить процес гармонізації українських та європейський стандартів; хто виграє від впровадження європейських стандартів українськими виробниками; що зроблено, і що треба зробити для гармонізації Україною технічних регламентів до стандартів ЄС.