Календар матеріалів

24 Вересень 2019

Позанавчальний захід «Протидія булінгу»

24 вересня викладачами Дудник Л.В., Шмалій Л.І. проведено позанавчальний захід для студентів І курсу з теми «Протидія булінгу». Студенти ознайомилися з формами та видами булінгу, причинами та наслідками, алгоритмом дій у разі його виявлення, правовою відповідальністю за вчинення булінгу. Також отримали практичні поради на випадок, якщо стали учасниками булінгу (цькування) в освітньому процесі.

НЕВЖЕ ЦЕ ПРАВДА!?

НЕВЖЕ ЦЕ ПРАВДА!?
Радою студентського самоврядування з початку 2019-2020 навчального року проведено ряд заходів, челенджів та флешмобів.
Вже з 01 вересня в нашому коледжі відбувається щось неймовірне! Такого ще точно не було!!! А саме ІНСТАДВІЖ! Що ж таке цей ІНСТАДВІЖ? Це такі собі конкурси, масові Instagram-сторі та шок-контент який повинен підірвати увесь INSTAGRAM! 
Так і сталося! Соціальна мережа була наповнена фотографіями студентів на фотозонах коледжу. І як результат маємо переможців конкурсу: Баран Карина – гр.

Найкраща директорка ВТЕКоледжу КНТЕУ

Футболку саме з таким написом подарували представники Ради студентського самоврядування Волинець Оксані Олександрівні. Студентам стало відомо про пропозицію трудового колективу коледжу Вченій раді КНТЕУ для конкурсного обрання на посаду директора коледжу Волинець О.О., за яку проголосувало 94 члени колективу із 100.
Від щирого серця студентство вітало Оксану Олександрівну та побажало залишатись такою ж вимогливою та справедливою, мати силу і терпіння мудро керувати. Також студенти подякували за підтримку їх ініціатив та починань.

Вибори директора Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ

     20 вересня 2019 року згідно з наказом Київського національного торговельно-економічного університету у Вінницькому торговельно-економічному коледжі відбулися вибори директора.