Календар матеріалів

25 Січень 2016

ВТЕК виховує інтелектуалів

20 січня студенти взяли участь у черговому турі чемпіонату міста з «Що?Де?Коли?». Вже традиційно ця гра проводиться у міському Палаці мистецтв. У третьому турі учасниками стали 26 команд, серед яких 2 – від ВТЕК КНТЕУ. У цьому навчальному році студенти коледжу вперше грають в інтелектуальну гру, але вже показали високі результати. Попереду ще 5 турів, бажаємо їм не здавати позиції, поповнювати багаж знань і з ентузіазмом рухатися вперед. 

 

 

Засідання краєзнавчо-туристичного гуртка на тему: «Єднання заради незалежності»

21.01.2016 р. відбулось засідання краєзнавчо-туристичного гуртка на тему: «Єднання заради незалежності». До гуртківців завітали працівники бібліотеки імені Т. Шевченка. Вони ознайомили студентів з історичними статтями з періодичних видань «День Соборності України: Історія свята», «Соборність з регіональними особливостями», «Соборність України – нездоланна воля українців до свободи». Гуртківці підтримали цілісність, єдність та соборність нашої держави.

Беремо участь у міжнародних конкурсах!

За участь у міжнародному конкурсі наукових робіт «Громадянське суспільство: світові традиції та вітчизняні реалії» в межах Громадської програми «АСІКО: правові ініціативи», з нагоди Міжнародного дня захисту прав людини та Всеукраїнського тижня права, отримала сертифікат учасника студентка групи ВП-137 Любчик Ірина.

 

 

 

І тур обласної олімпіади з української мови

19 січня 2016 року відбувся І тур обласної олімпіади з української мови серед студентів коледжів та технікумів Вінницької області.

 У ньому взяли участь кращі студенти груп другого курсу коледжу. За результатами олімпіади посіли призові місця такі студенти:
I місце посіла Терещенко Людмила (ВП-137)
II місце – Іжак Дар’я (Ф-7)
III місце – Дичук Дарина (ТК-76)

Вітаємо призерів та бажаємо успіхів у вивченні рідної мови.