Календар матеріалів

08 Травень 2015

Відео-урок з теми: «Кривава ціна миру в Європі 45-го та сьогодення»

6.05.2015 року викладачем історії Вітюком О.І. був проведений відео-урок з теми: «Кривава ціна миру в Європі 45-го та сьогодення».

Висвітлені основні моменту розвитку Європи та світу після 1945 р. Окрема увага була приділена територіальному устрою після 1945 року. Викладач зупинився на подіях сьогодення,  що відбуваються в Україні. На відео-уроці були присутні групи товарознавчого відділення.

Засідання правового гуртка з теми: «Примирення як шлях для майбутнього України»

Засідання правового гуртка з теми: «Примирення як шлях для майбутнього України».

05.05.2015 р. викладачем Шмалій Л.І. було проведено засідання правового гуртка. Гуртківці проаналізували прийнятий президентом Указ та Закон «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

Про героїчне сьогодення студентам розповів запрошений на засідання учасник АТО Бабюк Богдан Михайлович. Студенти щиро подякували бійцю за мужність та героїзм.

Відкрите семінарське заняття 05.05.2015р.

Відкрите семінарське заняття з теми:

«ЗМІ і політика. Інформаційний простір України»

(предмет «Людина і світ»)

В рамках декади циклової комісії суспільних дисциплін 05.05.2015р. викладачем Шмалій Л.І. було проведено відкрите заняття в групи ВП-137.

На занятті студенти показали свої знання, уміння працювати в колективі, здатність мислити, комунікаційні здібності.

Концерт-реквієм «Нам заповідана мужність»

7 травня 2015 року проведено концерт-реквієм «Нам заповідана мужність», присвячений Дню пам’яті та примирення і 70-й річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Історико-психологічна конференція на тему «Сучасні герої України»

06.05.2015 р. викладачі Дудник Л.В., Вітюк О.І., Павлюк Л.Д., Олійник А.В. провели історико-психологічну конференцію на тему «Сучасні герої України». Студенти аналізували передумови виникнення військових конфліктів в різні періоди історії, визначали психологічні особливості поведінки людини в умовах бойових дій, згадували сучасних героїв України: героїв «Небесної сотні», залізних «кіборгів», добровольчі загони.

Першість коледжу зі стрільби 2015

5-6 травня були проведені змагання на першість коледжу зі стрільби з пневматичної гвинтівки

між студентами І-ІІ курсів.

Захід  присвячений Дню пам'яті жертв Другої світової війни. Вміння влучно стріляти по мішені показували як юнаки, так і дівчата.

Переможницею стала студентка групи ТК-76  Ісаєва Катерина, яка вибила 24 очки.