Склад ц/к: голова комісії – Матвієнко Л.А. (спеціаліст вищої категорії); члени комісії – Буняк Н.А. (викладач-методист, спеціаліст вищої категорії), Кублінська І.А. (викладач методист, спеціаліст вищої категорії), Демчук К.І. (спеціаліст вищої категорії), Безрученко О.М. (спеціаліст вищої категорії), Гриньова О.В. (спеціаліст вищої категорії).
Голова ц/к – Матвієнко Людмила Анатоліївна
Матвієнко Л.А. – Закінчила у 2016 році Відокремлений підрозділ «Вінницький факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури і мистецтв» і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Готельна і ресторанна справа» та здобула кваліфікацію спеціаліст із готельної і ресторанної справи.
Дисципліни, які викладаються на цикловій комісії: технологія продукції ресторанного господарства, організація виробництва в закладах ресторанного господарства, основи стандартизації та контролю якості харчової продукції, організація обслуговування в закладах ресторанного господарства, основи барної справи, технологія борошняних кондитерських виробів, сучасна українська кухня, БЖД, основи охорони праці і цивільний захист, процеси та апарати харчових виробництв, організація готельного обслуговування, основи сервісології, інноваційні харчові технології, культура харчування, інформаційні системи та технології, інфраструктура готельного і ресторанного господарства.
Методична проблема, над якою працює ц/к: впровадження сучасних методів навчання, які б забезпечили єдність теоретичної та практичної підготовки для формування конкурентноздатного спеціаліста на ринку праці.
Основні завдання ц/к:
- Забезпечити програмне засвоєння студентами навчальних дисциплін ;
- Розвивати здібності та зацікавленість студентів у вивченні дисциплін професійного циклу; сприяти розвитку творчої активності студентів; виховувати навички самостійної роботи з метою розвитку потреб у самоосвіті;
- Підвищувати професійний рівень викладачів шляхом застосування новітніх педагогічних технологій.
Заходи, які проводить циклова комісія: викладачі проводять відкриті заняття і конференції та круглі столи; беруть участь в міських, обласних та республіканських фахових конкурсах і виставках. Є постійними учасниками та неодноразовими переможцями Міжнародного кулінарного фестивалю "BestCookFest" ( організатор Український кулінарний союз) та " Кращий кухар-юніор Поділля". Організовують та проводять цікаві позанавчальні професійно-орієнтовані виховні заходи: майстер-класи, флеш-моби, квести, екскурсії до найуспішніших підприємств міста.