25.01.2024 р. викладачами технологічних дисциплін Демчук К.І та Безрученко О.М було організовано та проведено круглий стіл «Якби директором ресторану був я…»
Учасниками круглого столу стали здобувачі освіти 3 та 4 курсу гр.ХТ-149, ХТ-150, ТРГ-151, ТРГ-152 спеціальності «Харчові технології».
Метою заходу було залучення студентів до творчого переосмислення значення фахівця з харчових технологій в закладах ресторанного господарства.
Майбутні фахівці дослідили роботу закладів ресторанного господарства в сучасних умовах і надали рекомендації для покращення їх функціонування, зокрема, втілення інновацій, оптимізація процесів надання послуг, автоматизація частини роботи персоналу, удосконалення логістичної складової в закладі.