5 лютого 2025 р. у рамках засідання робочої групи з розробки, розвитку освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» та випуск фахівців за нею відбулася зустріч зі стейкхолдерами й роботодавцями: керівником ресторану «Шахерезада» Русланом ШЕЛЕСТОМ та випускницею гр. ХТ - 149, адміністратором ресторану «Lolla» Gastro Place Анастасією РЕНГАЧ. На зустрічі були присутні директор коледжу Наталія ЛОЗОВСЬКА, завідувач навчально-виробничої практики Ірина КИСЛИНСЬКА, представники робочої групи освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві», викладачі спеціальних дисциплін, студенти групи ТРГ- 153 та ТРГ - 155.
Присутні обговорили основні питання щодо реалізації освітньо-професійної програми в умовах сьогодення, участі стейкхолдерів у реалізації освітнього процесу за ОПП «Технології в ресторанному господарстві», можливостях подальшого працевлаштування випускників за даною ОПП.
Зустріч зі стейкхолдерами та роботодавцями була корисною, адже присутніми акцентовано вимоги роботодавців до здобувачів освіти та випускників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві», можливостях залучення стейкхолдерів до освітнього процесу шляхом участі у гостьових лекціях, workshops та майстер-класах.