Захист виробничої практики зі спеціальності «Готельно- ресторанна справа»

16 травня 2024 р. відбувся захист звітів з виробничої практики студентами групи ГРС-8 спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Комісії в складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Кислинської І.І., керівників практики Кублінської І.А. та Матвієнко Л.А. презентовані звіти та індивідуальні завдання студентів.

Виробнича практика проходила протягом березня, травня 2024 р. у найкращих закладах ресторанного та готельного господарства м. Вінниці:
ГРК «Драйв-клуб», «Хутір», «Батерфляй», «Шахеризада», «Оптіма» тощо.

Студенти успішно виконали завдання виробничої практики, набули професійні компетентності для подальшого використання їх у реальних виробничих умовах, творчо застосовували набуті теоретичні знання в практичній діяльності. Під час заходу Андрієвська А., Материнська Я., Петлінська К., Савіцька В., Солоненко О., Федотова О. проявили креативність мислення та странність до виконання завдань практики.

Отримані під час проходження виробничої практики вміння та навички будуть надалі успішно використані майбутніми фахівцями готельно- ресторанної справи у їх професійній діяльності.