ЯК СТАТИ ПІДПРИЄМЦЕМ

У ВТЕКоледжі давно існує традиція: для кращого засвоєння знань студентів запрошувати фахівців-практиків. Цього разу була запрошена Вікторія Столярова, приватний підприємець, власник сімейного ресторану в центрі Вінниці "VLTAVA". Рестораторка поділилася досвідом: як і з чого почати підприємницьку діяльність, які ризики та винагороди чекають в результаті, яка реклама найбільш ефективна, як правильно підібрати та мотивувати персонал і ще багато інших питань.
Студенти групи ХТ-147 і викладач Трубляк Г.М. зацікавлено задавали питання під час бесіди, адже після навчання більшість майбутніх фахівців з харчової технології хочуть розпочати власну справу.
Приємним сюрпризом було вручення сертифікатів на знижку в закладі особливо активним студентам.