Виїзна лекція-тренінг «Менеджмент персоналу»

5 вересня 2024 року здобувачі освіти 1 курсу спеціальності «Менеджмент» відвідали ТОВ НВП «АРГОН» з метою ознайомлення роботи відділу менеджменту персоналу.
Заступник начальника відділу по роботі з персоналом Вікторія Вісіцька та рекрутер Анна Ромашкан розповіли студентам про специфіку роботи рекрутера та HR-менеджера – професій, які досить популярні та затребувані на ринку праці.
В роботі менеджера з персоналу потрібні знання з трудового законодавства, психології, методик HR-аналітики, набути досвід у сферах рекрутингу, планування та делегування.
Підсумували, що менеджер з персоналу – це набагато більше, ніж людина, яка проводить співбесіди з претендентами на посаду і приймає рішення про їх найм або звільнення. Це стратег і тактик, який діє в інтересах компанії і відповідає за те, щоб вся система менеджменту трудових ресурсів працювала налагоджено.
Ми щиро вдячні ТОВ НВП «АРГОН» за корисну інформацію, надану HR-чарівницями підприємства нашим студентам, що допоможе їм у навчанні та розвитку.