Знайомство з майбутнім фахом для здобувачів освіти І курсу гр.ТРГ-157, ТРГ-158 розпочалось із вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності». Допитливі та вмотивовані першокурсники стали учасниками ряду заходів, а саме:
- виїзне заняття у ресторані «Шахерезада»;
- онлайн-лекція з фахівцем – випускником коледжу, су-шефом ресторану із відзнакою Michelin (Італія) Романом Дударом;
- майстер клас «Виготовлення горішків та Бельгійських вафель» у навчально-виробничій лабораторії коледжу;
- виїзне заняття у «Lolla Gastro Place»;
- екскурсія у ВП «Вінницяхліб» ПрАТ «Коцерн Хлібпром».
Завершальним етапом знайомства зі спеціальністю став захист проєктів на тему: «Мій фах – моя заповітна мрія!».