Вступ до спеціальності - для студентів групи ОП-105

У свій перший тиждень студенти І курсу групи ОП-105 спеціальності «Облік і оподаткування» вивчали дисципліну «Вступ до спеціальності». Знайомство з майбутнім фахом для здобувачів освіти розпочалось із низки заходів, на яких допитливі та вмотивовані першокурсники стали активними учасниками, а саме:
- 3 вересня: майстер клас «Розрахуємо зарплату разом». Майбутні фахівці бухгалтерського обліку ознайомились з алгоритмом нарахування зарплати працівнику, видами утримань із зарплати та здійснення цих утримань з неї, а також визначення суми зарплати до видачі працівнику;
- 4 вересня: головний бухгалтер коледжу Комаровська Олена Олександрівна провела цікаву лекцію-тренінг «Специфіка роботи бухгалтера та об’єкти обліку», підчас якої майбутні фахівці обліку ознайомились з роботою бухгалтерії, функціональними обов’язками бухгалтера та зрозуміли важливість майбутнього фаху.
- 5 вересня: інтелектуальна гра «Мистецтво бухгалтерії». Студенти складали самі та вирішували вже готові ребуси, кросворди професійного спрямування;
- 6 вересня: ділову гру з теми «Мій фах - моїми очима» провели зі студентами, де вони презентували проєкти з даної теми, в яких розкрили сутність фаху, його перспективність на ринку праці, ділові та особисті якості, які має розвивати бухгалтер.