Урочистості з нагоди вручення дипломів фаховим молодшим бакалаврам 2024!

4 липня 2024 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» відбулись урочистості присвячені врученню дипломів фаховим молодшим бакалаврам зі спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Облік і оподаткування», «Готельно-ресторанна справа», «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Філологія».
В урочистій залі звучали слова вітань. Директор коледжу Наталія Ігорівна Лозовська побажала скласти життєвий іспит на відмінно, завідувачі відділеннями Світлана Володимирівна Петрань, Лариса Володимирівна Дудник та Ірина Анатоліївна Кублінська зазначили, що отримані знання і вміння обов’язково допоможуть у професійному становленні та зростанні, керівники груп закликали студентів бути самостійними, відповідальними та людяними. Звичайно, ж до вітань долучились і батьки випускників. Адже серця найрідніших людей, де б вони не знаходились, завжди будуть поруч зі своїми дітьми. Тому особливо щемливим було відеозвернення батька однієї із випускниць, який наразі бере безпосередню участь в обороні України. Військовослужбовець наголосив, що саме їм, випускникам, доведеться відроджувати країну, а наші Захисники зроблять все, щоб знищити ворога!
Яскравими виступами вітали випускників і художні колективи коледжу та міста, а усі присутні в залі віддячували теплими та щирими оплесками.
Шановні випускники! Ви стоїте на порозі нового життя, і увесь педагогічний колектив відчуває неймовірну гордість за кожного з вас. Пам’ятайте, що незважаючи на труднощі, завжди знаходьте сили йти вперед. Бажаємо вам здійснення всіх мрій, натхнення для нових досягнень і незламної віри у себе!