4 грудня 2020 року викладач технологічних дисциплін Демчук К.І. проведено круглий стіл «Якби директором ресторану був я…» і студентами групи ХТ 143.
На заході були присутні викладачі циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної справи.
З вступним словом виступала викладач Демчук К.І., яка охарактеризувала тенденції розвитку закладів ресторанного господарства в світі: техно-природа , баланс тіла, мова культури, додатковий час і локальна симбіотика.
Також були охарактеризовані тренди на їжу: фалафель і хумус, апероль-шприц, боулі, матча-лате, гранола.
Студенти групи ХТ 143 презентували бази практики:
Каричинський Гліб – ресторан «TERRA MARE»,
Бабій Віталій – ресторан «OPTIMA»,
Іщенко Богдан – кафе « БІБЛІОТЕКА»
Казміришен Анастасія – ГРК « ШАХЕРЕЗАДА»,
Лисенко Богдана – паб «BEER AND BLUES»,
Лященко Оксана – ресторан «ІЛЬ-де-ФРАНС»,
Свинарчук Марія – супермаркет «ЄВРОСПАРТ»
Філатова Діана і Собчук Анастасія – ресторан «МОНБЛАН».
У своїх виступах студенти вказали на позитивні і негативні сторони обслуговування в ЗРГ, а також дали свої пропозиції щодо покращення роботи закладів.
Проведений захід свідчить про те, що студенти творчо підійшли до виробничої практики з організації виробництва. Захід дав зрозуміти студентам, що вони як спеціалісти з харчових технологій зможуть зробити ресторани у Вінниці кращими при використанні сучасних технологій, більш гостинними і більш зручними для відвідувачів.