12 квітня викладачем технологічних дисциплін Демчук Катериною Іванівною проведено відкрите семінарське заняття дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» з теми «Організація роботи виробництва».
Викладач заздалегідь ознайомила студентів з питаннями винесеними на семінарське заняття, методом його проведення. Студенти самостійно підібрали ролі у виробничій грі, готували доповіді і презентації. Демонстрація науково-популярного фільму в скороченому вигляді перенесла студентів у виробниче середовище, допомогла у вирішенні виробничих завдань, які виникли при підготовці до проведення бенкету-вечері з приводу короткотермінової відпустки воїна-захисника, виконанні виробничих завдань у відповідних цехах. Студенти чітко виконували свої ролі, показали достатній рівень знань, давали правильні і виважені відповіді щодо виконання технологічних процесів, термінів зберігання напівфабрикатів, тривалості теплової обробки продуктів, вчасного приготування холодних і гарячих страв. Для закріплення знань студентів викладач пропонувала вирішувати виробничі ситуації, які виникають в процесі організації роботи цехів. На занятті відзначились такі студенти: Хавтирко Володимир, Сніцар Катерина, Якубчак Надія, Сулима Володимир, Міцкевич Олена та інші. При аргументації оцінок викладач враховувала доповіді студентів і відповіді на виробничі ситуації.
Мети на занятті було досягнуто. Навчаючись дистанційно студенти набули певних знань з спеціальних дисциплін, показали достатній їх рівень, зацікавленість у майбутній професії.