Спортивна гордість нашого коледжу

                         Студентка групи ОП-104 Трохименко Владислава в черговий раз дає нам привід порадіти за її спортивні досягнення. Влітку Влада взяла участь у чемпіонаті України з веслування на байдарках та каноє,  де стала переможницею в міксті на дистанції 500 метрів, другою – в одиночці на 200м та в четвірці на 500м. За підсумками виступу на цих змаганнях наша студентка отримала запрошення до складу збірної команди України.

  14-15 вересня Трохименко Владислава змагалася у XXII Міжнародній Львівській регаті з веслування на байдарках та каноє, де здобула перші місця в одиночці на дистанціях 200 та 500 метрів і в естафеті. Також потрібно відмітити, що Влада не тільки успішно виступає в змаганнях  з веслування на байдарках та каноє, представляючи Вінницьку область, але вона ще захищає честь і нашого навчального закладу в міських та обласних змаганнях. Зокрема, вона стала призеркою обласних змагань з легкої атлетики, успішно виступила  також у змаганнях з футболу та волейболу. Незважаючи на щоденні тривалі тренування, Владислава ще і гарно навчається, отримує стипендію.

  Усі її спортивні успіхи не залишилися поза увагою комітету по фізичній культурі та спорту м. Вінниці на чолі з Сергієм Краєвським, який з нагоди Дня фізичної культури та спорту відзначив Владиславу подякою за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, високу професійну майстерність та активну життєву позицію.

 Вітаємо нашу спортивну зірку з її високими досягненнями та бажаємо в майбутньому нових перемог!