Круглий стіл «Якби директором ресторану був я…»

25.01.2024 р. викладачами технологічних дисциплін Демчук К.І та Безрученко О.М було організовано та проведено круглий стіл «Якби директором ресторану був я…»

Учасниками круглого столу стали здобувачі освіти 3 та 4 курсу гр.ХТ-149, ХТ-150, ТРГ-151, ТРГ-152 спеціальності «Харчові технології».

Метою заходу було залучення студентів до творчого переосмислення значення фахівця з харчових технологій в закладах ресторанного господарства.

Майбутні фахівці  дослідили  роботу закладів ресторанного господарства в сучасних умовах і надали рекомендації для покращення їх функціонування, зокрема, втілення інновацій, оптимізація процесів надання послуг, автоматизація частини роботи персоналу, удосконалення логістичної складової в закладі.