КРУГЛИЙ СТІЛ: «ЯКБИ ДИРЕКТОРОМ РЕСТОРАНУ БУВ Я…»

18 січня у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» викладачем Демчук К.І. і студентами групи ХТ 145 було проведено засідання круглого столу «Якби директором ресторану був я…».

На заході були присутні викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи.

Відкрила захід викладач технологічних дисциплін Демчук К.І., яка охарактеризувала тенденції розвитку закладів ресторанного господарства в Україні і світі, вплив пандемії на тренди в їжі та напоях, інновації харчових технологій з виготовлення м’яса курки на рослинній основі та штучної риби.

Студенти групи ХТ 145 презентували кращі бази практики:

Барицька Вікторія – ресторан «Гостинний пан»;

Колісніченко Владислава - ГРК « Шахерезада»;

Іскендіров Андрій - кафе «Terra Mare»;

Бережанська Юлія – гриль-бар «Optima»;

Максименко Анна – ресторан «Red Zeppelin»

Баланчук Альона і Савченкова Аліса – «Mont Blanc»

У своїх виступах студенти вказали на позитивні зміни в роботі закладів в умовах пандемії і негативні сторони обслуговування споживачів в ЗРГ, а також дали свої пропозиції щодо покращення роботи закладів.

Проведений захід свідчить про те, що студенти творчо підійшли до виробничої практики з організації виробництва. Захід дав зрозуміти студентам, що вони як спеціалісти з харчових технологій зможуть змінити ресторани в кращу сторону, зробити їх більш зручними для відвідувачів.