Інформаційний дайджест на тему: «Українські гроші»

17 травня 2024 року для студентів ІІ курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» проведено інформаційний дайджест на тему: «Українські гроші», під керівництвом викладача Дідової Я. А.
Метою заходу було надихнути студентів дізнатися більше про гроші та заощадження, про те, як заробляти, управляти власними фінансами, вести бізнес , закріпити знання учнів з фінансової грамотності, продовжувати формувати уявлення про гроші, сприяти розвиткові творчої ініціативи, мислення, мовлення, виховувати ділові якості, організованість, уміння працювати в команді, звернути увагу на фінансову освіту і фінансову грамотність, розповісти здобувачам освіти про всі аспекти, пов'язані з грошима, за допомогою веселих та інтерактивних завдань.
Захід відбувався у формі інтерактивної гри, в ході якої студенти були поділені на чотири команди. У кінці гри команда, котра продемонструвала найкращі знання з фінансів та грошей і заробила більше жетонів, була визнана переможцем.

Вітаю капітана Кордиманенко Ірину та її команду «Рожеві пантери» з перемогою!! !!! І дякуємо всім командам за активну участь!!!!