Новини

ІІ ПОЧЕСНЕ МІСЦЕ У КОНКУРСІ ВІДЕОРОЛИКІВ «МАЙСТЕР КАДРУ ТА СМАКУ»

В рамках святкування Міжнародного дня кухаря і кулінара у Державному торговельно-економічному університеті (м.Київ) був проведений конкурс відеороликів «Майстер кадру та смаку», в якому брали участь студенти ДТЕУ і ВСП "ВТЕФК ДТЕУ».

Переможців було обрано за підсумками голосування у соціальних мережах. Відеоробота студентки 4 курсу гр.ТРГ-151 Миколюк Анжели зайняла почесне друге місце.

Щиро вітаємо талановитого та креативного молодого фахівця і зичимо подальших звершень!

РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ – 2024

Задля єднання навколо мови ще у 2000 році команда Українського Радіо започаткувала прекрасну щорічну традицію, яка об’єднує українців усього світу, демонструє важливість державної мови, показує, що ви вважаєте її престижною, надихає, привертає увагу до важливої проблеми чи приносить насолоду завдяки вишуканому стилю й красі слова. У кожного з нас з’являється надзвичайне відчуття гордості, піднесення і радості, приналежності до чогось великого, масштабного, важливого. А це те, чого нам дуже бракує у ці непрості часи.

Участь у мережевому семінарі «Модернізація управлінського простору завідувача відділення шляхом удосконалення механізмів формування і забезпечення ефективного освітнього процесу»

24 жовтня 2024 року завідувач відділення харчових технологій та філології Ірина Кублінська взяла участь у мережевому семінарі на тему: «Модернізація управлінського простору завідувача відділення шляхом удосконалення механізмів формування і забезпечення ефективного освітнього процесу», який був організований Немирівським фаховим коледжем будівництва, економіки та дизайну Вінницького національного аграрного університету та проводився в рамках засідання обласного методичного об’єднання завідувачів відділення.

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ГАСТРОНОМІЧНА КУЛЬТУРА УКРАЇНИ ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА КУЛЬТУРНОЇ ДИПЛОМАТІЇ»

23 жовтня 2024 р. здобувачі освіти 4 курсу гр.ТРГ-151 спеціальності «Харчові технології» та викладачі технологічних дисциплін стали учасниками гостьової лекції на тему: «Гастрономічна культура України як важлива складова культурної дипломатії», яку провели провідні фахівці сфери HoReCa, гастрономічного туризму, партнери, власники ресторану «Глек» ¬ Майя  і Олександр Степові.

Призери змагань з боулінгу

Щорічно відділ молодіжної політики міської ради спільно з Вінницькою молодіжною радою організовують та проводять велику кількість заходів культурно-масового, соціального та спортивного спрямування.

З метою профілактики негативних явищ та популяризації здорового способу життя у молодіжному середовищі 23 жовтня  2024 року в ТЦ «Мегамолл», «Люди Fusion Place» був проведений командний турнір з боулінгу серед здобувачів освіти закладів фахової передвищої освіти м.Вінниці, в якому взяли участь і студенти нашого навчального закладу.

ШКОЛА ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ТЕМИ «ВИКОРИСТАННЯ ВІРТУАЛЬНОЇ ДОШКИ CLEVER MATHS»

17.10.2024 року відбулося практичне заняття Школи педагогічної майстерності з теми «Використання віртуальної дошки Clever Maths». Викладач Гуменчук М.П. провів майстерклас з використання інтерактивних засобів на прикладі віртуальної дошки Clever Maths.

ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЯМИ ТУРИСТИЧНОЇ КОМПАНІЇ «OPEN VIZA» М. ВІННИЦЯ ТА ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІВПРАЦЮ

          У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 18 жовтня 2024 року підписано договір про співпрацю з туристичною компанією «OPEN VIZA» (в особі директора Світлани ОРЛЮК)  і ВСП «Вінницький торговельно економічний фаховий коледж ДТЕУ» (в особі директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ).

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТЮ СУ-ШЕФА РЕСТОРАНУ ІЗ ВІДЗНАКОЮ MICHELIN (ІТАЛІЯ) РОМАНА ДУДАРА (ВИПУСКНИКА КОЛЕДЖУ 2020 р.)

21.10.2024 р. гостем на лекції з дисципліни «Технології інноваційних харчових продуктів» для здобувачів освіти 4 курсу ТРГ-151 спеціальності «Харчові технології» був Роман ДУДАР - су-шеф ресторану з відзнакою MICHELIN (Італія), випускник коледжу 2020 р.

Свою лекцію Роман розпочав із розповіді, як відбувалось його становлення від кухаря до су-шефа в італійському ресторані. Студенти проявили на занятті неабияку активність, вони «засипали» Романа запитаннями щодо: інноваційних видів сировини, технік приготування страв, устаткування, дотримання вимог санітарії та гігієни.

ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІВПРАЦЮ З СПІВВЛАСНИЦЯМИ DEBI GROUР

18 жовтня 2024 року підписано договір про співпрацю DEBI GROUP, до якої входять ресторани DEBI, "Тареля", FIFI та готель-бутік з рестораном HIDE  PARK та ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» (в особі директора Наталії ЛОЗОВСЬКОЇ).

Дані заклади ресторанного господарства відзначаються використанням інноваційного устаткування, технологій,  дотриманням системи якості продукції, що виготовляється.

МАЙСТЕРКЛАС ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ КУХАРЯ І КУЛІНАРА У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

Напередодні Міжнародного дня кухаря і кулінара здобувачі освіти 4 курсу групи ТРГ-151 спеціальності «Харчові технології» провели майстерклас «Бутербродні фантазії». Асортимент запропонованих бутербродів вразив своєю різноманітністю: канапе з хамоном та сиром камамбер, тарталетки з мідіями, брускети з хамоном і грушею, канапе з сьомгою, канапе «Італійське салямі», профітролі з крем-сиром і оселедцем. Студенти вразили присутніх своєю творчістю та креативним підходом до урізноманітнення, здавалось би буденної страви – бутербродів.