13-14 січня 2018 року Центральному міському парку вдруге відбувся фестиваль вуличної їжі та смаколиків «Vinnytsia Food Fest», який відвідали студенти групи ГРС-3 разом зі своїм класним керівником Матвієнко Л.А.
У заході взяли участь понад двадцять ресторацій. Свої смаколики вінничанам представили не лише вінницькі майстри кулінарної майстерності, але й шеф-кухарі Києва, Тернополя та інших міст України. Аби гостям фестивалю було не тільки смачно, але і весело, організатори запросили на майстер-клас експерта рубрики «Кухня», учасника кулінарного шоу «Майстер-Шеф», Ігоря Місевича.
Студенти групи ГРС-3 побачили майстерність шеф-кухарів міста, основні прийоми приготування таких страв як борщ, бограч, каре ягняти, плов, дізналися про історію деяких національних страв та їх характерні ознаки.
Наші студенти мали змогу вибрати і скуштувати м'ясні страви, сосиски, пунші, стейки, хачапурі, бограч, борщ і уху, овочі на грилі, домашні варенички, плов, кондитерські вироби та багато інших страв.