День БЖД та ЦЗ

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 14 травня 2024 року до Дня БЖД та ЦЗ була проведена цікава зустріч з волонтеркою, майстринею рукоділля і народної кухні Валентиною Погребняк і  вінницькою поеткою Галиною Фурса.
Здавалося, яке відношення має волонтерство до БЖД і ЦЗ? Пані Валентина розповіла про свій  вклад в оборону країни, адже вона десятки разів відвозила необхідні харчі, амуніцію на передову лінію, падала на землю під час обстрілів «Градами», сама навіть стріляла по ворогу з кулемета, доки кулеметник перев’язував собі поранену руку, спілкувалась з місцевими жителями, які й чути не хотіли про Україну, а чекали приходу «асвабадітєлєй». Як жінка пристосовується до війни і виживає, береже дітей та сім’ю – чи це не приклад безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, адже збереження життя і здоров’я цивільного населення і є головною метою всіх рятувальних служб і структур.
Захід, в якому взяли участь студенти груп ПТ-94,95, ТРГ-155,156, пройшов у теплій, дружній атмосфері. А вірші Галини Фурса додали емоційності та завершили зустріч.