Дегустація «Гурман-експерт: досліджуємо смакові особливості продуктів»

Відповідно до плану академічної мобільності на 2024-2025 н.р. та договору про співпрацю з Вінницьким торговельно-економічним інститутом ДТЕУ 09.04.2025 року студенти коледжу спеціальності «Підприємництво та торгівля» взяли участь у пізнавальному заході — дегустації «Гурман-експерт: досліджуємо смакові особливості продуктів», який проводився кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва.

У межах заходу здобувачі освіти дослідили 5 зразків яблучного соку різних торгових марок за органолептичними показниками: зовнішній вигляд, запах, смак і консистенція; визначили зразки напоїв, які відповідають всім вимогам якості та мають ознаки фальсифікації.

Проведення дегустації дозволило студентам закріпити знання з товарознавства харчових продуктів, удосконалити сенсорну чутливість і критичне сприйняття якості продукції.