Долучення | Розмір |
---|---|
Аналітична хімія | 199.45 КБ |
Біохімія | 369.67 КБ |
Економіка підприємства | 439.27 КБ |
Мікробіологія і фізіологія | 436.73 КБ |
Неорганічна хімія | 434.72 КБ |
Облік і звітність | 383 КБ |
Організація виробництва в ЗРГ | 371.89 КБ |
Організація обслуговування в ЗРГ | 374.57 КБ |
Органічна хімія | 364.82 КБ |
Основи барної спрпави | 435.79 КБ |
Основи електротехніки | 427.24 КБ |
Основи підприємницької та управлінської діяльності | 375.51 КБ |
Основи стандартизації та контролю якості продукції | 440.69 КБ |
Процеси і апарати харчових виробництв | 261.99 КБ |
Санітарія і гігієна | 369.02 КБ |
Сучасна українська кухня | 370.93 КБ |
Технічне креслення | 258.78 КБ |
Технологія борошняних і кондитерських виробів | 433.54 КБ |
Технологія виробництва кулінарної продукції | 268.78 КБ |
Товарознавство продовольчих товарів | 215.65 КБ |