Склад ц/к: голова комісії – Буняк Н.А. (спеціаліст вищої категорії), Плишевська Л.І. (викладач-методист, спеціаліст вищої категорії), Хамлова О.О. (викладач-методист, спеціаліст вищої категорії), Борісова О.М. . (викладач-методист, спеціаліст вищої категорії), Бондар М.М. ( спеціаліст вищої категорії), Демчук К.І. (спеціаліст ІІ категорії), Мельник І.В. (спеціаліст).
Голова ц/к – Буняк Н.А. – у 1987 році закінчила Київський торгово – економічний інститут за спеціальністю «Технологія і організація громадського харчування». В коледжі на посаді викладача дисциплін професійного спрямування спеціальності «Виробництво харчової продукції» працює 4 роки, з них 2 роки очолює циклову комісію. Загальний педагогічний стаж становить 22 роки; загальний трудовий - 32 роки.
Дисципліни, які викладаються на цикловій комісії: технологія виробництва кулінарної продукції, організація виробництва в закладах ресторанного господарства, основи стандартизації та контролю якості продукції, організація обслуговування в закладах ресторанного господарства, основи барної справи, основи підприємницької та управлінської діяльності, технологія борошняних кондитерських виробів, сучасна українська кухня, охорона праці, БЖД, процеси і апарати харчових виробництв, технічне креслення.
Методична проблема, над якою працює ц/к: впровадження сучасних методів навчання, які б забезпечили єдність теоретичної та практичної підготовки для формування конкурентноздатного спеціаліста на ринку праці.
Основні завдання ц/к:
- Забезпечити програмне засвоєння студентами навчальних дисциплін ;
- Розвивати здібності та зацікавленість студентів у вивченні дисциплін професійного циклу; сприяти розвитку творчої активності студентів; виховувати навички самостійної роботи з метою розвитку потреб у самоосвіті;
- Підвищувати професійний рівень викладачів шляхом застосування новітніх педагогічних технологій.
Заходи, які проводить циклова комісія: викладачі проводять відкриті заняття і заходи професійного спрямування; беруть участь в міських, обласних та республіканських фахових конкурсах і виставках. Плишевська Л.І. є членом науково – методичної комісії зі сфери обслуговування (1401), підкомісії з готельної та ресторанної справи НМК зі сфери обслуговування при МОН України; є членом акредитаційної комісії МОН, молоді та спорту України; входить в групу розробників ОПП і ОКХ спеціальності «Готельно – ресторанна справа».