ДОСТОЙНА УЧАСТЬ ВТЕК КНТЕУ У ВИСТАВЦІ ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖІВ І ТЕХНІКУМІВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

31 травня 2018 року коледж достойно презентував свої досягнення на ВИСТАВЦІ ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖІВ І ТЕХНІКУМІВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ в чотирьої номінаціях:
1.Науково-методичне забезпечення (34 експонати - навчальні посібники та матеріали участі викладачів та студентів в науковій роботі). Журі відзначило такі експонати: Матвієнко Людмили Анатоліївни, викладача спеціальних дисциплін - за найбільшу кількість долучених до наукової роботи студентів, Марчука Івана Миколайовича, викладача біології - за навчальний посібник з біології.
2. Інформаційні технології у навчальному процесі (15 матеріалів, в тому числі - онлайн-тести, розроблені викладачами). Журі відзначило такі експонати: Тімошенко Н.М., викладача фінансових дисциплін - за завдання для перевірки знань в програмі Рlickers та завдання для перевірки знань в програмі Googl диск; Кавун Ж.А. викладача мікробіології, санітарії та гігієни - за розробку інтерактивного курсу мультимедійного забезпечення з дисципліни «Мікробіологія».
3.Технічна творчість (презентовано чотири майстер-класи). Журі відзначило такі експонати: всі майстер-класи - «Визначаємо фальсифікацію шоколаду» (Бевза С.С. та студенти), «Визначаємо якість колгот» (Величко Л.В. та студенти), «Мистецтво карвігу», гірка «Карвінг», альбом (Трубляк Г.М. та студенти).
4.Образотворче мистецтво (презентовано 38 експонатів: вишиванок, картин, технік квілінгу, орігамі, муляжі тощо). Журі відзначило такі експонати: Стецюри Вікторії, група ОП-96 - роботи в техніці орігамі, Дудара Романа, група ХТ-144 - вишивки хрестиком, Бондар М.М., викладача спецдисциплін - за муляжі тортів.
Відвідувачі та господарі виставки з великою цікавістю знайомилися з творчим доробком коледжу.
БАЖАЄМО КОЛЕКТИВУ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ ПОДАЛЬШИХ ТВОРЧИХ ДОСЯГНЕНЬ!