Засідання педагогічної ради ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»

11 січня 2022 року у ВСП "ВТЕФК КНТЕУ" відбулося засідання педагогічної ради. Розглядалися такі актуальні питання:

1. Про підсумки роботи педагогічного колективу у І півріччі 2021-2022 н.р. (виступила Савлук Л.І., заступник директора з навчальної роботи).

2. Аналіз виховної роботи в коледжі за І семестр 2021-2022 н.р. (виступала Космина О.Л., заступник директора з виховної роботи).

3. Створення умов проживання та організації дозвілля в студентських гуртожитках (виступала Польгуль Т.М., завідувач гуртожитку).

4. Про результати моніторингу якості ведення навчальної документації викладачами коледжу (виступила Петрань С.В., завідувач відділення).

5. Затвердження плану проведення лекцій стейкголдерами та науковцями (виступила Тимошенко Н.М., завідувач навчально-методичного кабінету).

6. Затвердження стратегії розвитку ВСП “ВТЕФК КНТЕУ” на 2022-2027 рр. (виступила Лозовська Н.І., в.о. директора коледжу).

Основним здобутком колективу, на якому акцентувала увагу  заступник директора з навчальної роботи Савлук Л.І., - 100% вакцинування педагогічного колективу від COVID-19, що створює безпечні умови роботи та організації очної форми навчання студентів; значне поліпшення навчальної дисципліни студентів та трудової дисципліни педагогічного колективу (у порівнянні з минулим навчальним роком); помітною стала згуртованість колективу задля досягнення спільної мети, зросла ініціативність та активність викладачів.

Не дивлячись на пандемію і тривале дистанційне навчання, колектив має суттєві здобутки у виховній роботі, про що зазначила Космина О.Л., заступник директора з виховної роботи.

Для студентів створені належні умови для проживання в гуртожитках, якими можуть похвалитися далеко не всі заклади освіти: сучасні ремонти, обладнання, умеблювання, пральні машини, душові кімнати, холодильники тощо.

Для забезпечення критеріїв до акредитації затверджено план проведення лекцій стейкголдерами та науковцями, що стало традицією останніх років роботи коледжу, виявило себе ефективним засобом профорієнтації студентів, їх готовності працювати у умовах швидко змінних суспільств.

Голова педагогічної ради Лозовська Н.І., в.о. директора коледжу, аналізувала доповіді, пропонувала на розгляд колективу власне раціональне бачення розвитку з питань, які розглядалися. Такий підхід одностайно підтриманий педагогічною радою. Колектив схвально поставився до запропонованої Стратегія розвитку ВСП “ВТЕФК КНТЕУ” на 2022-2027 рр., у якій враховано зміни до законодавства у сфері фахової передвищої освіти, затверджені Стандарти за ступенем фахового молодшого бакалавра, перспективи формування сучасної моделі випускника, бачення розвитку коледжу у всіх напрямах діяльності.